Kijk terug: de lancering van doorloopjes 2

Na het succesvolle eerste Doorloopjes-boek is het tijd voor een vervolg met nog meer handvatten om meer te bereiken met ‘evidence informed’ handelen binnen het onderwijs.

Werken aan onderwijsverbetering? Dat doen leraren graag goed én samen. Wil je je eigen lespraktijk blijven versterken, maar dan met concrete hulp? Na het succes van Doorloopjes 1, volgt nu een EduCAUTION Special voor Doorloopjes 2. Die nog meer handvatten geeft om meer te bereiken met evidence informed handelen binnen het onderwijs. Het boek Doorloopjes 1 en de website zijn al ontzettend goed ontvangen, maar in deel 2 is er nóg meer voordeel voor de leraar te halen.

Doorloopjes.nl biedt jou een toegankelijke en praktische manier om evidence informed handelen toe te passen in je klas. Met Doorloopjes kun je samen met je collega’s aan de slag met jullie lespraktijk en verhoog je de kwaliteit van je onderwijs. Juist in deze tijd is het, nog meer dan anders, belangrijk om je onderwijs van hoge kwaliteit te laten zijn en te laten aansluiten bij wat jouw leerlingen nu zo hard nodig hebben. Tijdens de lancering laten docenten Doorloopjes zien hoe zij dit in praktijk brengen.