Word lid van het Lerarencollectief

Lidmaatschap 2020-2021

Let op: Iedereen moet per 1 augustus 2020 opnieuw lid worden van het Lerarencollectief, ook als je nu reeds betalend lid bent. Lid worden voor het verenigingsjaar 2020-2021 is mogelijk vanaf 1 juli 2020 en dat doe je via onderstaande registratieformulier. Vanaf nu heb je de mogelijkheid om met automatische incasso ook lid te blijven zolang je dat wil, zonder ieder jaar opnieuw lid te hoeven worden. Wel zo makkelijk.

Het lidmaatschap kost je als leraar omgerekend een euro per maand (12 euro voor 1 augustus 2020 tot en met 31 juli 2021), aangezien we hebben geregeld dat je met dit formulier een bedrag kan terugvragen bij je werkgever vanuit het individueel professionaliseringsbudget, zoals vastgelegd in de cao-PO. Je maakt als lid dus eenmalig 50 euro over en vraagt daarna 38 euro terug met behulp van het teruggaafformulier. Je kunt ervoor kiezen om dit in één keer te betalen, of in 12 maandelijkse termijnen van € 4,17. Het teruggaafformulier kan je direct indienen.

Wat je daarvoor krijgt? Wat dacht je van gratis toegang tot alle regionale ResearchED-edities, gratis toegang tot een leergang die begin 2021 gelanceerd wordt en natuurlijk een stem in alle onderwijsinhoudelijke thema’s die ook komend schooljaar de revue gaan passeren (evaluatie Passend Onderwijs, curriculumherziening, bevoegdhedenstelsel, aanpak lerarentekort, etc). Met een gloednieuwe Lerarenraad zullen we ons vakmanschap weer meer in eigen handen gaan nemen en gaan we daarnaast aan de slag om de informatiepositie van leraren verder te verstevigen, jullie via directe inspraak steeds weer betrokken te houden en de stem van de beroepsgroep via collega-leraren te vertegenwoordigen op de plekken die er toe doen.

Een volgende stap in onze gezamenlijke missie om de leraar weer als spil in het onderwijs terug te brengen. Samen met jullie.

De lerarenraad

Heeft u zich eerder al aangemeld?

Log dan eerst in om uw nieuwe lidmaatschap af te sluiten.

Teruggaafformulier

Direct lid worden

Kies hieronder de manier waarop u uw betaling wenst te gaan doen.
De rest van het inschrijfformulier is bij beide identiek.