Word lid van het Lerarencollectief

Direct lid worden

Jij wil bijdragen aan het sterker laten horen van de stem van de leraar, fijn!

Kies hieronder de betalingsvorm van je jaarlidmaatschap.

Lid worden van een beroepsvereniging, waarom is dat belangrijk?

Beslissingen die jouw vak raken vinden op verschillende plekken plaats. Op jouw school, in je gemeente, maar ook in de politiek. Op kleine schaal kan je je goed zelf laten horen. Maar ook op grote schaal is het belangrijk dat jouw stem gehoord wordt. Een enkele stem maakt niet meteen een verschil en daarom is het belangrijk dat leraren zich verenigen. Met hoe meer leraren we zijn, hoe duidelijker we ons kunnen laten horen en hoe sterker we samen staan.

We zitten namens jou aan de vergadertafels. Daar praten én beslissen we samen mee over onder andere de aanpak van het lerarentekort, Passend Onderwijs, Curriculum herziening en het bevoeghedenstelsel. Van te voren vertellen we jou waar dat over gaat, en in de tussentijd vragen we jouw mening. Zo weten we zeker dat we jou goed vertegenwoordigen! Want wie weet er beter hoe het er echt voor de klas aan toe gaat, dan jij, de leraar?

Voor 12 euro per jaar* steun jij ons en wij jou. Daar krijg je natuurlijk ook iets voor terug:

  • Het laten horen van jouw mening over jouw vak!
  • De kans om bij sommige dossiers namens Het Lerarencollectief zélf mee te vergaderen!
  • Bijdragen aan je professionalisering door middel van exclusieve professionaliseringstrajecten!
  • Toegang tot en inspraak op onze Algemene Ledenvergadering!

Je kiest altijd voor een jaarlidmaatschap. Zo weten wij zeker dat we jou een jaar lang kunnen vertegenwoordigen. Natuurlijk mag je wel zelf kiezen hoe je dit wil betalen, in 1x per jaar, of maandelijks.

* In de CAO-PO ligt vastgelegd dat jij beschikt over een persoonlijk professionaliseringsbudget van 500 euro per jaar. Dit budget mag jij zelf uitgeven aan jouw persoonlijke professionalisering. Omdat een beroepsvereniging ook bijdraagt aan je professionalisering mag je van de 50 euro lidmaatschap, 38 euro terugvragen aan je bestuur, uit dit budget, met dit formulier. Het formulier is samen met de PO-raad opgesteld, je hoeft alleen nog even je handtekening te zetten en hem in te leveren bij je directeur!

Ben je al aangemeld als lid? Fijn!
Log hieronder in.

Teruggaafformulier

Direct lid worden

Jij wil bijdragen aan het sterker laten horen van de stem van de leraar, fijn!

Kies hieronder de betalingsvorm van je jaarlidmaatschap.