logo researchED

Moderators gezocht voor ResearchED

Zaterdag 11 maart is het weer zover: ResearchED Nederland, het congres waar onderwijsonderzoek en onderwijspraktijk bij elkaar komen. Het leukste en leerzaamste evidence-informed onderwijsfeestje van het jaar op het Corlear College te Nijkerk.

Samen met ResearchED NL zijn wij op zoek naar enkele leraren die ResearchED waardevol vinden en daar hun steentje aan bij willen dragen. We zoeken leraren die deze dag aanwezig willen zijn als moderator in één van de lokalen waar de streams worden opgenomen. Je luistert live naar interessante sprekers en tegelijkertijd lees je op de laptop mee in de online chat van deze stream. Aan het eind van de presentatie geef je, buiten beeld, de meest gestelde vragen door aan de spreker zodat hij/zij deze kan beantwoorden.

Voordeel: je bent gratis fysiek de hele dag aanwezig bij ResearchED en je krijgt meerdere geweldige sprekers te zien en te horen. Lunch wordt uiteraard verzorgd en je krijgt een gratis inlogcode om op een later moment sprekers op andere streams terug te kunnen kijken.

Wil jij op 11 maart helpen bij ResearchED? Laat het ons weten via de mail: lusanne@lerarencollectief.nl

Hopelijk zien we je daar!

Als lid van het Lerarencollectief kun je nu met 15 euro korting naar dit congres toe (live en online)! Kijk voor de code op de Ledenomgeving.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *